Språklig beslutsångest

Hela veckan har jag haft beslutsångest. Jag lovade ju i måndags att fortsätta blogga på både svenska och finska men just nu känns finskan fel. Jag skriver roman på svenska och riktar mig till en finlandssvensk och förhoppningsvis svensk publik. Allt blir lite klarare i mitt huvud (och säkert andras) om jag bara håller mig till ett språk. Det kan så klart hända att ett inlägg på finska slinker in någon gång, men i huvudsak ska bloggen vara på svenska. Funderade också ett tag om jag skulle börja översätta mina inlägg men det gör jag helt tillräckligt i jobbet med Addeto, så det får vara tills vidare. Jag tänkte också satsa på att publicera inlägg lite oftare och i stället för min sedvanliga maratoninlägg också skriva lite kortare grejer. Göra bloggen lite bloggigare. Och som sagt skriva om att skriva.

Just nu är hjärnan tom på det mesta. Har haft min första morgontur sedan december, min första nyhetstur hade jag igår. Det är konstigt hur allt sitter någonstans i ryggmärgen och hjärnan går nästan på autopilot. Hur som helst är det roligt med ett jobb med snabba deadlines och kollegor! Kommer att jobba en del på nyheterna i höst så den som lyssnar på X3M kommer garanterat att höra min röst.