Michaela von Nyheter

Direktsänd radio är inte alltid så lätt. Man säger saker fel, uttalar en mystisk ort fel, hakar upp sig på ord och så vidare. Men sitt eget namn ska man väl kunna. Fastän jag nu råkar ha ett relativt komplicerat namn, men ändå. Efter 28 år borde jag väl kunna mitt eget namn. Men nej. Igår i fyrans nyheter i X3M skulle jag som vanligt på slutet säga mitt namn, men det blev ju inte helt rätt. Jag döpte om mig i sändning. Ni kan höra själv:

[embed]https://soundcloud.com/michaela-von-k-gelgen/michaela-von-nyheter[/embed]

Krhm. Men varför gråta över spilld mjölk eller felsägningar i etern när man i stället kan tycka att det är skitroligt? Efter att jag postade det på Facebook igår har jag fått helt galet många likes och kommentarer. En tyckte att det är ett otroligt fint artistnamn. Om jag någon gång startar en aktualitetspodcast lovar jag att kalla mig själv Michaela von Nyheter.

Men fram tills det ska jag försöka säga rätt namn. Som tur är jobbar jag på nyheterna först om en vecka. Hinner öva mig på att säga rätt!