Tävling!

En dag hoppas jag ännu kunna ordna en tävling här på bloggen där jag lottar ut några exemplar av boken, men det får vi vänta på ett tag så tills vidare deltar jag i andras tävlingar. Den här gången är det Malin / Foodieliving som ordnar tävling. Man kan vinna ett hundra euros presentkort till Malins webbshop Foodieliving och jag vill absolut vara med! Har kikat in på webbshopen tidigare och suktat efter flera produkter, men då bodde vi ännu i Tyskland. Oberoende om jag vinner eller inte så kan nån produkt slinka med hem. Malin ville att man skulle lista fem grejer man gärna skulle köpa (kunde ha valt tio!), så here goes:

FoodieLiving

1. Äkta majsmjöl. 2. Granola. 3. En fyrkantig kakform. 4. Proteinpulver. 5. Galltvål.

Är speciellt nyfiken på majsmjölet (äkta tortillas!) och galltvålen som lär ska rengöra allt som Vanish inte klarar av. Dessutom skulle en fyrkantig kakform vara kul. Älskar ju att baka och skapa olika sorters kakor så en fyrkantig form kunde komma väl till pass!