Författarpodden

Jag hör till den minoriteten av moderna människor som inte lyssnar på podcasts. Min förra telefon hade så dåligt batteri att det skulle ha tagit slut på ungefär tre sekunder om jag hade försökt lyssna på några poddar på den och jag orkade inte börja använda min urgamla iPod igen. Så de poddar jag har lyssnat på har främst varit gjorda av folk som jag känner och vet, till exempel Linns och Nadias Snakk (som de tyvärr slutat med) och Peppes och Magnus Vad har Peppe lärt sig under veckan som gått?

Jag gillar att lyssna på poddar (jag gillar ju t.ex. flödesradio), men har bara inte riktigt kommit i gång med det. Men nu har jag hittat en ny poddfavorit, nämligen Författarpodden! Det är Frida Skybäck och Agnes Hellström som gör podden. I första avsnittet pratade de bland annat om hur man ska maximera sina chanser för att bli utgiven, hur många gånger de har blivit refuserade och hur de till slut fick sina bokkontrakt.

Ett ämne som är högaktuellt med tanke på att jag i morgon (!!!!) ska skicka in mitt manus. Blir helt kallsvettig och får hjärtklappning av tanken. Men i morgon är det dags att klippa av navelsträngen. Medan jag har sistaminutenpanik kan ni lyssna på podden!