Om att uppfylla drömmar

Jag har, så länge jag minns, drömt om att skriva en bok. Nu i dag kan jag säga att uppfyllt min dröm. För jag har ju skrivit en bok. Eller ett manus som det egentligen heter. Men ett manus som är en bok åtminstone för mig. Om det blir en riktig bok, tryckt och utgiven, är en annan sak. Det får tiden visa. Men jag har skrivit en bok. Det har jag faktiskt gjort. Måste bara påminna mig själv om det. I dag skickade jag in manuset. I går kväll fick jag inte sömn för att jag var så upp i varv och i natt drömde jag mardrömmar om indrag som blivit fel och utskrivningar som misslyckades.

Nu behöver jag som tur är inte tänka på det. Det är som det är! I kväll blir det finmiddag på Ask, på fredag ska jag (lämpligt nog) fira med bokmässa på lördag ska jag korka champagnen.

Den här veckan ska jag bara vara helnöjd. Nästa vecka börjar intensivplaneringen inför NaNoWriMo. Men det hinner jag fundera på sen. Nu ska jag bara ta en stund och vara jäkligt stolt över mig själv.

manus Suddig men glad författaraspirant. Titeln är alltså "Vad heter ångest på spanska?".