Helsingfors bokmässa

Varje år som jag haft chansen har jag gått på bokmässan. I år ska jag vara hela fredag på plats bestämde jag mig för. Gjorde också ett snabbesök idag, men i morgon satsar jag hela dagen. Bland annat följande låter intressant! Klockan 11 Edith Södergran-scenen Fantasy = verklighetsflykt?

Klockan 11:30 Edith Södergran-scenen Alberta Ensten och uppfinnarkungen

Klockan 13:30 Katri Vala-scenen Mitä voimme oppia muumeilta

Klockan 14:30 Kirjakahvila Olympialaisten outoja tapauksia

Klockan 15 Edith Södergran-scenen Vägen från Mumindalen

Klockan 16:30 Edith Södergran-scenen Ryssland, Ukraina och Europas nya kalla krig

Klockan 17 Eino Leino-scenen Suomi on ruotsalainen

Klockan 17:30 Edith Södergran-scenen Basses bästa

Klockan 17:30 Totti-scenen Farliga flickor

I dag hann jag lyssna på Maria Turtschaninoff, Peppe och så Images paneldiskussion om egenutgivning vs förlag. Tangerar samma ämne som gårdagens Studio Hbl. Intressant tema och ingen verkar riktigt veta vad som kommer att hända med egenutgivningen de kommande åren. Men mer om det temat i ett annat inlägg!