86 ord

Bara så lite ligger jag under målsättningen för Nano efter fem dagar. Bara 86 ord! Jag kan knappt fatta det. Det som jag fattar allra minst är hur det egentligen går så smärtfritt? Visst, jag har tänkt på storyn hur länge som helst och karaktärerna har hängt med mig ett tag redan, men ändå. Jag har fått ur mig över 8000 ord på fem dagar. Kanske det borde vara Nano varje månad? Eller kanske det här bara är ett bevis på att man visst kan och hinner skriva fastän man ska på diverse fester och annat skoj eller mindre skoj. Nu har jag tyvärr legat hemma med flunsa i tre dagar och var rädd att allt skulle skita sig senast nu, men någonstans ifrån kommer orden fastän jag varit lite trög i skallen.

Jag hoppas verkligen det fortsätter så här månaden till slut! Hur går det för er andra som är med i Nano? Om ni vill får ni gärna adda mig som writing buddy, hittas som kuggekugge.