Om att vräka ur sig ord

I dag var jag ganska trött efter morgontur kombinerad med eftersviterna av flunsa och trodde inte att det skulle bli så mycket skrivet, men så satt jag mig ner och lyckades vräka ur mig så att jag till och med ligger lite över det dagsaktuella delmålet på 10 000 ord. Alltså TIO TUSEN ord på 6 dagar! Det är så sjukt, så sjukt. Och så roligt! Jag är rädd för att det kommer att säga stopp nåt tag och vi ska inte diskutera redigeringen och hur allt sen ska vävas ihop (har tre huvudkaraktärer och berättarperspektivet växlar mellan dem). Men just nu flyter det och det ska jag njuta av!

Utan att berätta mer exakt vad jag skriver om så kan jag säga att det handlar om studielivet i Helsingfors. Utöver att det är roligt hitta på karaktärer och intriger så är det som att jag får uppleva mitt studieliv på nytt, men lite nyktrare den här gången, hehe.

Har du några galna minnen från studietiden? Du får gärna dela med dig i så fall. Fastän jag gjort en hel del "research" under mina studieår så är det alltid kul och höra andras historier. Man får kommentera anonymt om det handlar om extremt pinsamma historier! Hoppas på många såna!