Nano-vinnare!

Pust, nu är november äntligen över! Det är ju inte någon underbar månad annars heller, men Nano-utmaningen gjorde allt extra tungt. Att solen dessutom var så lite synlig i Helsingfors var ju inte heller någon stämningshöjare. Bevisligen går det alltså att skriva 50 000 ord under en månad, jag är ju inte heller först i världshistorien med att lyckas med det. ÄNDÅ känns det hela väldigt galet. Jag är inte helt klar med mitt manus men när jag nådde över 50 000 i går morse stängde hjärnan av sig och behövde vila.

nanovinnare

Jag ska försöka klämma ur mig de sista scenerna för råmanuset ännu den här veckan, sedan ta behövlig julpaus. Jag hann ju bara med en vecka skriv- & redigeringsfritt efter att jag lämnade in Vad heter ångest på spanska? så en paus kommer att bli skön.

Råmanuset kommer antagligen att landa på ungefär 55 000 ord, men jag vet att jag att måste skriva mer. Just nu har jag mest skrivit scener och inte haft så mycket "transportsträckor" mellan scenerna med, så jag vet inte alls hur helheten fungerar. Det blir spännande att läsa igenom och se vad jag egentligen svamlat i november.

Hur gick det för dig om du var med i Nano? Är nyfiken!