Väntan

Alltså den här väntan på svar efter inskickat manus - olidligt! Jag visste att det skulle ta tid (lång tid!) och första månaden gick bra för då var jag så upptagen med mitt nano-manus. Nu känner jag att det kliar i fingrarna, jag vill skriva eller redigera eller vad som helst. Så länge jag inte behöver vänta så himla länge till. Mia har skrivit om samma tema i sin ypperliga julkalender! Vill så klart inte peta i det inskickade manuset, för det skulle ju vara helt lönlöst, och måste nog ta paus från Nano-manuset så att jag kan se på det med någorlunda fräscha ögon nästa år.

Men vad ska jag göra då? Jag har nu i alla fall lyssnat på Författarpodden och köpte just (eller alltså bad sambon att köpa) nyaste numret av tidningen Skriva till paddan. Jag har läst några nummer, inte varit så imponerad, men nu hörde jag att det kanske blivit bättre. Jag kan återkomma med recension senare.

Nu ska jag återgå till väntandet. Har hört om författare som fått vänta upp till åtta månader! Jag hoppas på snabbare besked men inser att jag måste bara vänta, vänta, vänta.