Effektiva dagen

Ja, det här bloggandet mår ju inte precis bra av att jag har tusen saker att tänka på, men NU börjar det mesta vara fixat med företaget. Igår satt jag över 1,5 timme på banken och hos försäkringsbolaget. Efteråt var jag helt mör och dränerad av all energi, men åtminstone har jag ett bankkonto nu. Försäkringarna måste jag ännu fixa. På kvällen bokade vi ännu ett domain för mig och nu väntar jag på att logon ska bli klar. Så mycket att hålla i så jag var helt mosig i hjärnan igår kväll. Men i dag har jag haft en ultimat jobbdag. Jag har filat lite på min nya hemsida (stor lanseringstävling utlovas!), jag har gjort en Skypeintervju med den alltid så trevliga statsvetaren Åsa Bengtsson, skrivit 8500 (!) tecken (en längre och flera kortare texter på basis av intervjun), fått en ny kompis på bibban, träffat Mira för häng, gått ett varv runt Tölöviken och nu finns det ännu flera timmar av den här kvällen kvar innan jag måste gå och lägga mig inför morgondagens morgontur.

Vissa dagar flyter det bara på, hoppas flytet håller i sig!