Mycket på gång

Nu kliar det verkligen i fingrarna – jag hoppas kunna lansera min nya webbsida för mina örhängen och min Etsy-shop ännu den här veckan! Det känns som att jag måste ha koll på trehundra saker samtidigt, men det är väl så det är att vara företagare? Speciellt om man ensam ansvarar för tillverkning, marknadsföring, försäljning, fotografering, webbdesign och så vidare. Visst kan jag anlita personer som hjälper mig (har till exempel outsourcat logodesign), men det mesta har jag gjort själv eller med hjälp av mina föräldrar eller Jon. I dag hade jag en spontan photoshoot och bilderna blev helt okej, med tanke på att jag inte är någon fotograf. Jag vill absolut att det ska se snyggt och fräscht ut när jag lanserar, men samtidigt har jag inte tid, pengar eller resurser att just nu fixa allt helt fantastiskt supermegabra. Jag nöjer mig faktiskt med det jag åstadkommit, för jag tycker det blir bra! Väntar på att få höra andras åsikter!

Det är också omöjligt för mig att veta om jag kommer att sälja två, tjugo eller tvåhundra par örhängen i månaden. Ska bli så otroligt spännande att se hur allt börjar löpa! Kan redan nu säga att jag i samband med lanseringen ska ordna tävling där jag lottar ut två par örhängen, så håll utkik för den!

flaskormedkorkar

Igår länsade jag mammas korksamling på lande och så pysslade vi lite med pappa, har också planer på örhängen som inte är gjorda av skumpakorkar, men mer om det senare! Nu ska jag glömma korkar och örhängen för en stund och ÄNTLIGEN börja läsa mitt nanomanus. Är både nyfiken och livrädd – jag har verkligen ingen aning om vad som väntar mig. Men jag hoppas att manuset innehåller färre utropstecken än det här blogginlägget ... Märks det att jag går på övervarv just nu?