Lansering av Pinions + tävling!

Äntligen är det dags för mig att "go live" – alltså visa för alla nyfikna hur min webbsida och min Etsy-shop ser ut. Jag har slitit och fixat de senaste veckorna för att allt ska vara så färdigt som möjligt. I går blev logon färdig och jag är riktigt riktigt nöjd med slutresultatet. Det är Lena Frölander-Ulf som står för designen! Pinions2

Företagsnamnet (som jag också hållit hemligt) är alltså Pinions, vilket betyder små kugghjul på engelska. Jag visste hela tiden att namnet måste ha något med kugghjul att göra (på grund av att jag kallas Kugge) och så blev det, om än inte på svenska!

För att fira att jag nu startar upp på riktigt så ordnar jag en tävling här på bloggen! Jag lottar ut två par örhängen bland alla som har kommenterat det här inlägget senast klockan 23.59 på söndag den 22 februari. Det enda du behöver göra är att fortsätta på följande mening: "Jag tycker att skumpaörhängena passar bäst ..."

Skärmavbild 2015-02-20 kl. 13.50.09 Skärmdump från webbsidan.

Genom att blogga om tävlingen eller att länka till den på Facebook får du en extra lott – alltså maximalt kan du ha tre lotter i tävlingen! Är vi inte Facebook-vänner kan du ta en skärmdump och mejla den till michaela@pinions.fi. Eftersom jag postar örhängen vartsomhelst spelar det ingen roll om du finns i Finland, Sverige eller Sydamerika!

cava_corksDet här är en av mina fyra modeller, du får så klart välja modell själv!

Kommentera också gärna vad ni tycker om hemsidan och om örhängena. Är som en svamp och vill suga i mig så mycket respons som möjligt! Gilla också gärna Pinions Facebook-sida för att hålla er uppdaterade.