Örhängena då?

I morgon har det gått fyra veckor sedan jag lanserade Pinions och mina skumpaörhängen. Nu kanske någon undrar om jag redan blivit miljonär och sålt massvis med örhängen. Njae, det kan jag väl inte påstå, men jag har sålt ganska många par. Kanske mer än förväntan till och med. Hade ju ingen aning om jag skulle sälja tre eller trettio den första månaden. Tack vare min försäljningschef pappa säljs mina örhängen också på Decanter i Iso Omena i Esbo, kändes helt märkligt att första gången se dem där i affären. Fatta att mitt "pyssel" säljs som en riktig produkt! Dessutom lär många tycka att de är jättefina och de flesta kommenterar dem. De är alltså vid kassan så att de knappast går att undvika, så stort!

cava Örhängena som startade allt. Jag skulle ju bara göra ett par till mig själv!

För några veckor sedan beställde jag också en iZettle – så nu kan jag ta betalt var som helst, när som helst. Känns verkligen som att framtiden är här och nu. Kollade också upp om jag skulle få ställa mig på gatan och sälja örhängena – och hör och häpna – jag skulle faktiskt få göra det! Kanske jag måste testa det på sommaren sen när vi är tillbaka från Berlin, sälja örhängen till inget ont anande parkhängare.

Och på tal om det – fram tills i morgon kan ni vinna ett par örhängen på Lindas blogg. Rekommendera ett vin så är ni med!