Vappentävling!

Jag frågade på Facebookgruppen Finlandssvenska bloggare om det fanns intresse för en liten vappentävling och svaret var ja! Jag lystrar således till folket och lottar ut ett par örhängen här på bloggen. Delta i tävlingen genom att i en kommentar till det här inlägget berätta hur du kommer att fira vappen i år. Alternativt kan du berätta ditt bästa minne från någon tidigare vapp! Berätta också vilka örhängen du vill ha om du vinner! cava_earrings

Genom att blogga om tävlingen eller att länka till det här blogginlägget på Facebook får du en extra lott – alltså maximalt kan du ha tre lotter i tävlingen! Är vi inte Facebook-vänner kan du ta en skärmdump och mejla den till michaela@pinions.fi. För att örhängena säkert ska hinna fram till vappen slutar tävlingstiden på tisdag (28.4) klockan 12 finsk tid. Jag lottar ut en vinnare samma eftermiddag och örhängena läggs på posten!

blogg_påsemedkorkar

Ifall det är någon som har missat är det alltså jag själv som gör och säljer örhängena. Du kan läsa mer om mig och örhängena på Pinions webbsida, shoppandet sköter du enklast via min Etsy-shop och gillar du Pinions Facebook-sida hänger du med i svängarna! De fantastiska bilderna i det här inlägget är fotade av min kompis Jenna Mäkinen.

handmade

Jag deltar så klart inte själv (har väl evig tillgång till skumpaörhängen nu), men måste bara berätta om en av de mest konstiga vappar (böjer man det månne så i pluralis?) jag firat. Det var för sex år sen på en buss från norra Argentina till Buenos Aires tillsammans med min syster Maria. Det var en lite finare buss och vi blev serverade skumpa efter maten som också ingick biljettpriset. Det visade sig att vi var de enda som ville ha skumpa (bussen var nästan tom), så vi fick hela flaskan! I år ska jag fira i Malmö (och Köpenhamn) med två kompisar, ser SÅ fram emot det. Lycka till i tävlingen!