Vinnare i vappentävlingen!

Här i Berlin är det grått och regnigt och det är svårt att tro att vappen är på väg. Men vädret brukar ju rätt ofta se ut så här vid valborg. Det kommenterade också Mia som blev den lyckliga vinnaren i vappentävlingen som avslutades nu klockan 12. "Vappen? ? Öööööm? ? Här på Åland är man dåliga på att fira vappen. Eller Valborg som man säger. Man åker till stugan o röjer inför sommaren. Då jag var yngre o just hade flyttat hit var vi alltid ett gäng ”finnar” som ordnade picknick i en park nere vid hamnen. Det kunde vara kallt o jävligt o blåsigt, men där satt vi med våra vita mössor o drack skumppa 😉 skål!"

Grattis Mia! Hör av dig till michaela@pinions.fi med din adress och önskemål om vilka örhängen du vill ha! Ni som inte vann kan gå och kika in i Etsy-shopen. Beställer ni ännu idag hinner örhängena fram till valborgsmässoafton. Tack till alla som deltog!

moet_bedofcorks