En extra novell

Ja, jag funderade på om jag skulle publicera novellen eller inte här på bloggen, men varför inte? Kanske nån gillar och blir glad av att läsa (utöver mamma då). Jag tar gärna emot feedback och kommentarer om novellen väcker tankar. Det här är för övrigt den första novellen jag skrivit sedan gymnasiet och kanske också den sista på ett tag, novellformatet känns så krångligt tycker jag. (Som om det skulle vara lättare att skriva en hel bok ...)

Fastän novellen är rätt kort tänkte jag att den ändå blir för lång för att publiceras här i sin helhet, så jag har bifogat det som en pdf-fil. Den borde öppnas som ett extra fönster på skärmen, alternativt gå att ladda ner.

Du och jag av Michaela von Kügelgen

Känns skrämmande att publicera något skönlitterärt, men med tanke på att det är en av mina högsta önskningar – att bli publicerad – så är det ju lite märkligt att jag sitter här och darrar av nervositet.