En lördagsmiddag

När jag var yngre satt jag och fantiserade om hur jag sedan som vuxen ska bli en sådan som hänger med mina vänner en lördag, fixar god middag och bara umgås. I planerna fanns en ljus, fin lägenhet med plankgolv, ett stort matbord som rymmer alla bästa, ett fint kök där jag stått hela dagen och förberett. Sådana kvällar har det funnits många av under de senaste åren och senast nu i lördags. Vi bjöd in några av våra favoritmänniskor i Berlin, bjöd på trerätters och bara åt, pratade, drack, skrattade och pratade lite mer. På söndag vaknade jag med halsont och har nu försökt vila bort min förkylning så gott det går, men åtminstone hade vi en härlig kväll på lördag. Sådana lever åtminstone jag länge på. Dessutom fick vi fina blommor som tröstar när jag flunsadeppar.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kul förresten att Jon köpt ny kamera, känner mig helt som Peppe efter den här bildbomben!