Tävlingsvinnare

För en tid sedan ordnade Bokbabbel en tävling på sin blogg för att fira att hon bokbloggat i maffiga tio år – är faktiskt väldigt imponerad av det. Att hon dessutom läser helt enormt mycket böcker per år är också otroligt imponerande. Själv har jag i år 52 böcker som målsättning, men jag släpar lite efter. På Goodreads kan man följa med hur det går med min läsutmaning. MEN det här har ingen betydelse för det jag egentligen skulle skriva om, alltså Bokbabbels tävling som gick ut på att skriva ett rim. Alla som känner mig vet att jag älskar att skriva rim. Jag brukar sprida ut dem på bland annat födelsedagskort och möhippors tipslappar. Ifjol på midsommaren rimmade jag faktiskt om alla som satt runt bordet. Så jag anser ju mig ha en liten talang inom området.

Det kunde väl delvis bevisas av att jag vann tävlingen, blev så glad! Ska bli spännande att se vad bokpaketet innehåller, men åtminstone debutboken A av Martina Moliis-Mellberg! Ser fram emot att läsa den, har hört mycket gott!

Här kommer det vinnande rimmet:

Om böcker på bloggen hon babblar på, biblioteksböckerna på bordet i travar stå. Efter en bra bok formar hon en tes, nu finns bara ett alternativ: läs, läs, läs. Tips, recensioner och annat bokigt, ja inte är det på Bobbabbels blogg så himla tokigt!