Så bra som en fredag kan bli

Första mejlet jag läste i morse är att affären Decanter, där mina örhängen har varit till salu, i fortsättningen också säljer örhängena i sin webbaffär! Känns så otroligt stort! Mina örhängen i en riktig webbutik, fattar ni?! Sedan mejlades jag med min Addeto-chef som nu har bokat hotell och flyg till bokmässan i Göteborg. Vi ska ha ett möte där och jag hoppas kunna göra massvis med intressanta intervjuer för webbsidan. Och förstås boknörda mig i tre dagar! Är så otroligt peppad!! Kommer vi att ses i Göteborg i höst?

För några minuter sedan skickade jag iväg mitt synopsis till lektören som nyligen läste mitt manus. Hon skrev ju att jag skriver bra, men att jag behöver skruva upp konflikter och göra själva storyn mer som en story. Är ivrig på att få börja skriva igen, men vill helst inte lägga ner massvis med tid på en omskrivning som resulterar i samma problem som senast. Därför hoppas jag att synopsisläsningen ska ge mig de rätta verktygen för sommarens omskrivning.

Så den här fredagen får verkligen 10+. Få se om jag lyckas ta mig på en springtur, måste ju öva inför tian nästa lördag. Fast i och för sig lyckades jag med ett mirakel i tisdags då jag sprang 9 kilometer, så där bara, helt plötsligt, som att jag fått superkrafter. Glad fredag kompisar, ät mycket glass!

glasskugge