En nanodagsranson

Vilken märklig rubrik, men måste bara blogga om att jag tydligen lyckats skriva en NaNoWriMo-ranson ord (1667 ord) i dag, lite mer än så faktiskt. Utan att ens reflektera över att jag suttit och skrivit så mycket. Tacka vet jag Scrivener som håller koll på mig. Däremot ska vi inte prata om hur många ord jag raderat de senaste dagarna (läs: många mer än jag skrivit till). Men det här är en process och just nu tycks jag både radera och skriva nytt.

Tror stenhårt på att min personliga deadline i mitten av juli håller. Jag är taggad och motiverad, fastän jag vet att det är mycket jobb kvar.

pingvinhopp

I dag såg vi också Sebastião Salgados utställning Genesis. Vi såg den faktiskt i fotografiska i september, men den var definitivt värd en omgång till. Tror bestämt att den där hoppande pingvinen ska bli min förebild.