Lycklig på vägen

Ramlade över den här artikeln med Rashida Jones på Wired och blev än en gång påmind om att det viktigaste faktiskt är resan inte målet. Det är ungefär det klyschigaste man kan säga, men det är så sant. "I try to remind myself that happiness is not the endgame. If your happiness depends on selling your company, snagging one perfect job, finishing the design for your perfect living room, you’ll never actually achieve it. And now that work and life have merged together, it’s doubly important to remember that you deserve to be happy all the time."

Klart att jag siktar på att bli utgiven författare, men det finns massvis med roliga (och mindre roligare) etapper på vägen dit. Bra att påminna sig själv om att njuta. Ibland funderar jag faktiskt på att jag än så länge har en frihet. Så länge som jag inte är publicerad kommer ingen att "kräva" nya böcker av mig, nu är det bara roligt och en hobby. Men samtidigt önskar jag så mycket att det ska bli mer än en hobby.

Motsägelsefullt? Ja. Fredag? Ja! Nu inleds sista helgen här i Berlin. Vi ska inte ens gå in på hur många känslor som åker berg-och-dalbana i min kropp just nu.