Radioskugga

Tydligen är sommaren ingen bra bloggtid för mig, det är tystnad som följer på tystnad här just nu. För den som är intresserad av mitt skrivande kan jag berätta att den nyaste versionen av mitt manus ligger hos testläsare nu. Ska bli spännande att höra vad de säger! För min egen del inleder jag radioskugga senare idag. Stänger av 3G och satsar på att läsa en massa böcker den kommande veckan. Vi ska till Jons stuga mitt ute i ingenstans. Där finns ingen elektricitet och det är där jag brukar kunna koppla av på riktigt.

Men om typ två veckor lovar jag ta tag i bloggen och berätta det nyaste om skrivandet och kanske det blir några glimtar från semestern också. Hoppas ni har en bra sommar fastän vädret inte alltid varit på topp.

image

Den här söta typen har jag fått hänga med sen igår. Suddig bild men alldeles underbar hund! Tyvärr måste jag säga hejdå helt snart. Snyft!