Slut på semestern

I dag är sista dagen av min nästan tre veckor långa intensiva semester. Intensiv på grund av att vi körde över 2000 kilometer runt i Finland på ungefär två veckor. Vi har hunnit se bland annat Molpe, Vasa, Nyslott och Koli. Ska försöka bjuda på några resehistorier bara min hovfotograf gått igenom alla bilder. Än så länge får ni nöja er med några mobilbilder. nyslott

Under semestern har jag läst (ligger bara en bok efter i min Goodreads reading challenge!), slappat, sovit, plockat svamp och bär och haft det riktigt riktigt bra. Flera gånger under semestern kom också anteckningsblocket fram och jag skrev ner små idéer och tankar. Bland annat har jag fått för mig att jag ska försöka mig på poesi, lite för skojs skull. Fick nämligen en idé som jag inte kan släppa (och som jag inte heller vill berätta mer om just nu).

skogssaldo

Den här veckan har varit lite av en fusksemester när jag lite "smygjobbat". Skickat några mejl och börjat fundera på diverse skrivarkurser jag ska söka in till. Jag har tidigare tyckt att det varit svårt att hitta kurser här i Helsingfors/Finland, men plötsligt dyker det upp en massa som verkar intressant och som skulle passa mig perfekt (om ni alltså frågar mig). Jag får berätta mer när jag vet hur det går med kurserna.

vatten

Hösten kommer att bli intensiv, men det är mycket mycket roligheter som väntar så jag antar att det bara är att sätta sig i vagnen och låta berg och dalbanan rulla i gång. Är säker på att det blir lite skrik och mycket skratt och några överraskningar på höstens tur. Just som jag vill ha det.

kuggekoli

Samtidigt ska jag passa på att skaka liv i den här bloggen, vad sägs om minst fyra inlägg per vecka? Det ska jag väl klara av. Känner också att utseendet kunde få sig en liten uppdatering!

solenedgångsaari

Hur var er semester och vad planerar ni inför hösten? Jag antar att jag inte är den enda vars kalender kommer att fyllas.