Idéstölden

Om två veckor är jag i Stockholm för att vara med på Författarkliniken. Det är en författarkonferens som ordnas nu för andra gången. Jag är extremt taggad och ivrig. Ska bli så roligt så roligt att få ta del av seminarierna och få snacka om skrivandet. Jag räknar med att träffa många nya människor under helgen och jag vet att det kommer att vara omöjligt att ha koll på alla. Därför är visitkort en utmärkt idé och den stal jag rakt av från Charlotte. Jag hade egentligen tänkt sova en kort stund nu på eftermiddagen (har varit på jobb klockan 5 imorse), men i stället fastnade jag i visitkortsträsket.

preview1

Mitt största problem var – vad ska jag kalla mig? Författare av en rad opublicerade verk kanske? Nä, det fick bli författaraspirant. Beställde nu 100 visitkort där ena sidan pryds av en stor bild på mig. Kan jag inte kalla mig författare kan jag åtminstone smälla upp en stor bild på mig själv, eller hur? På baksidan lite mer info om mig.

preview2

Blev knappast de mest spännande visitkorten nånsin, men det viktigaste är att mitt namn står rätt och det är en bild på mig och inte till exempel grannen. Bilden är från en photo shoot i Berlin med Jon, älskar den där tegelväggen och tycker bilden också blev riktigt bra. Vad tycker ni om mina snabbt ihopknåpade visitkort?

P.S. På tal om författarkliniken, ni får jättegärna gilla den här bilden på Facebook och hjälpa mig vinna gratis luncher och fest och annat skoj!