Skrivarkurs i höst

I går skickade jag ansökan och textprov till en skrivarkurs och redan i dag fick jag svaret att jag blivit antagen, hurra! Det blir två plus två dagar i höst och dessutom handledningsträff med kursledaren mellan skrivträffarna. Tanken är att vi kursdeltagare ska jobba med ett längre projekt. Jag som mer än tröttnat på mitt första manus ville under kursen fokusera på manus nummer två som jag skrev under NaNoWriMo. Fick en snabb kommentar i mejlet av kursledaren som bådar gott: "Det ska bli spännande att läsa mera ur ditt manus som gav mersmak."

Ser så himla mycket fram emot det här! Framför allt ska det bli roligt att jobba med tvåan, gillar verkligen det manuset och alla mina karaktärer. Nu hoppas jag bara att det går lika bra med alla andra skrivarkurser jag tänkt mig. Håll tummarna!