Nytt utseende

I går traskade vi ut i skogen med Jon för att ta en ny headerbild till bloggen. Jag hade en vision om att placera min skrivmaskin nånstans bland mossan på berget och så blir det bra så. skrivmaskinsfotografering

Helt så enkelt var det så klart inte. Jag sprang efter ett bord och borddukar (och lite inspirationsöl) för att få till rätt stämning. Bordduken som syns är faktiskt min gamla gardin som hänger i ett fönster här på lande, haha.

cropped-headertest8.jpg

Vad tycker ni om slutresultatet? Själv är jag i alla fall glad över att få en ny header, bloggen känns genast fräschare. Gillar också den här bilden:

Skrivmaskinen fick jag som examenspresent för fyra år sedan. Jag tycker den är jättefin men inte en chans att det skulle bli några romaner skrivna på den. Jag är mer än glad över att jag lever i bärbara datorernas och bekväma tangentbordens tid. Allt var faktiskt inte bättre förr hälsar copy & paste-bruden.