Testläsarrespons

Nu har responsen från mina testläsare börjat trilla in och det känns så bra så bra. Har fått många konstruktiva kommentarer och idéer och vet nu hur jag ska jobba vidare med manuset. Det känns som att allt äntligen hänger ihop. Visst finns det partier jag måste slipa på och eventuellt radera, men på det stora hela är jag på rätt väg. Eller vad sägs om till exempel följande kommentarer? "Tycker VERKLIGEN att det blivit bättre. Hela handlingen är på nåt sätt mer logisk och flytande. Stolt över dig."

"Faktiskt var det så att även om jag redan läst manuset en gång så ville jag hela tiden läsa vidare eftersom jag ville veta vad som skulle hända med Erika."

Jag väntar ännu på några testläsares kommentarer, men måste bara säga att det går bra nu. Ser faktiskt fram emot redigeringen fastän det blir ungefär version nio eller tio (har lite tappat räkningen). Dessutom har jag varit i kontakt med ett av förlagen för att kolla om de vill läsa igen och det ville de, hurra!