23 000 steg senare

Tidigt imorse åkte jag iväg från Helsingfors och reste i tiden och landade i Stockholm några minuter innan planet startade. Magi! Sedan hastade jag iväg på två intervjuer för Addeto, gick till mitt hotell och vilade en stund. söder Den här backen på Söder höll på att ta kol på mig.

I ett energiryck skrev jag ut en av intervjuerna och gick ut på en löprunda. Inte så konstigt kanske, men jag är urdålig på att hitta i Stockholm så ett tag var jag lite borttappad, men hittade lyckligt tillbaka till hotellet. Men såg ni en rödflammig typ springa vilset omkring så var det jag.

Resten av dagen har jag ätit sushi, gått omkring på stan och besökt mina måsten – Pocketshop och Designtorget. När jag kom tillbaka till hotellet var jag extremt mosig. 23 000 steg och en extralång dag känns i hela kroppen. Jag drack ett glas vin i hotellbaren och började läsa Norrsken.

sthlmshopping

Nu kollar jag på Idol (för att det går inte att se i Finland, snyft) och somnar vilken sekund som helst. Så himla nyfiken och pirrig på Författarkliniken som börjar klockan 9 på lördag morgon. Ska försöka bjuda på blogginlägg som är mer intressanta än "min dag i Stockholm".