Snabbt hej

Nu rusar mitt liv på. Det är resor, jobb, vänner och roligheter som avlöser varandra. I dag började jag dagen med att äta frukost med Svenskfinlands kändaste bokbloggare Bokbabbel och fortsätter nu med lite kaféjobb. Varje gång jag snackar om att skriva, eller om böcker och läsning, blir jag fylld av energi och iver. Det är så viktigt att få prata med personer som har samma intressen. Dels får jag nya perspektiv och dels inspireras jag att jobba vidare med mina projekt.

Ska försöka få in en rapport om Bryssel och andra roligheter när jag har mer tid (haha, världens bästa lögn jag går omkring med). Den där tiden jag drömmer om brukar aldrig infinna sig, så det är bara att jobba på.

I fredags fick jag bland annat en beställning på 40 (!) par örhängen. De ska säljas i Decanters monter på Habitaremässan, känns väldigt vuxet och på riktigt. Fatta att jag för ett år sedan inte ens visste att jag skulle ha ett eget företag och nu säljs mina örhängen på en mässa?! Man vet nog aldrig vad livet slänger framför en, få se vad som händer till näst!

örhängenhabitare