Bonusmöhippa

En av mina bästa vänner och studiekompisar Pupi ska gifta sig om tre veckor. Hennes möhippa (eller polttare som vi finlandssvenskar i södra Finland kallar det) ordnades när jag var i Stockholm för Författarkliniken. Var jättetråkigt att missa möhippan, men vad gör jag inte för konsten? OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oberoende så bestämde jag mig för att ordna en bonusmöhippa, problemet var vad det extra programmet skulle vara. Efter mycket funderingar bestämde jag mig för en raw cake workshop. Tydligen något som inte faller alla i smaken, haha. Men Pupi var i alla fall glad och nöjd (eller så fejkade hon jättebra och hade en hemsk dag).

Vi var 6 personer på workshopen och gjorde sammanlagt 3 kakor, så att vi var 2 som hade ansvaret för en kaka. Pupi och jag skulle göra en basilikachokladkaka. Det kan låta konstigt, men den där basilikakrämen var otroligt god. Tyvärr har jag inte ännu fått recepten som utlovades per mejl, men säg hepp om du vill ha receptet när jag väl fått det.

Det var jätteroligt att få laga tillsammans med Pupi och kul att bara hänga en tisdag. Mer sånt! Fast Pupis reaktion när jag ringde på hos henne på tisdag eftermiddag och meddelade att det var dags för dag två av polttarna var: "Men det är ju tisdag? Inte kan man väl ha polttare på en tisdag?" Tydligen kan man!