Första skrivarkursen inledd

I dag var det första träffen för en av de två skrivarkurser jag ska gå i höst. Kursen går på Helsingfors arbis (arbetarinstitutet) på tisdag eftermiddagar så föga överraskande är de flesta andra pensionärer. Det stör mig däremot inte det minsta, jag tänker mig att det finns mycket jag kan lära mig av dem – om livet och förhoppningsvis mycket annat. Vi gjorde några korta skrivövningar, en av dem var att vi skulle skriva vår biografi på tio ord och vi fick tio minuter på oss. Så gott som alla andra skrev en mening på tio ord, men jag tolkade uppgiften på ett helt annat sätt. Jag tänkte ni skulle få läsa, så roligt att höra vad ni tycker!

Drömmen om publicering Drömmer i Helsingfors, reser till Ecuador, skriver i Berlin. Reser till Ecuador igen. Skriver. Skriver i Berlin. Skriver i Helsingfors. Försöker i Helsingfors. Skriver igen. Reser till Berlin igen. Skriver. Försöker igen i Helsingfors. Drömmer, försöker, reser. Till Ecuador, Berlin, Helsingfors. Drömmer igen.

P1010629En solnedgång i Ecuador, skulle genast hoppa på ett plan dit om jag fick chansen.