Hej från Wien

Wien är än så länge fantastiskt. Känner mig ändå rätt medelålders när jag tycker det är skönt att vara på hotellrummet före klockan nio på kvällen, men efter en lång dag känns det som bästa alternativet. Vi har ändå hunnit och orkat med mer än jag tänkte mig.

image

image

Vi bor bredvid Schönbrunn-slottet och gick idag omkring i slottsparken som var enorm och otroligt vacker. Jag åt också världens godaste efterrätt, en chokladstrut fylld med hallonmousse och sockerkaksbotten (ja, lite udda). Portionen var gigantisk, fastän vi delade med Jon.

image

Imorgon blir det mer sightseeing och förhoppningsvis en löprunda i slottsparken. Har också hunnit mejlas med lektören och fått info om när ungefär jag kan vänta mig hennes kommentarer. Spännande!

image

Här är allt stort - jag dricker en vitvinsspritzer. Ur ett stop. Wien, jag gillar dig!