Vad som händer på semestern

Jag såg verkligen fram emot att vara ledig och att få släppa manuset och allt skrivande för några dagar, men nu är jag ren sugen på att få skriva igen! Efter två dagar! Kanske det är beviset på att jag hittat min grej. Fastän det ibland känns hopplöst och som det dummaste jag nånsin fått för mig är skrivandet ändå det bästa jag vet. Jag ser till och med fram emot att få jobba med manuset igen. (Fråga mig igen om nån vecka så ser vi vad jag tycker om saken.)

Den här veckan blir det däremot inte så mycket skriv, men mycket skriv- och läsrelaterat. På torsdag ska jag nämligen åka till Göteborg för att delta i bokmässan för första gången, ska skriva mer om det imorgon! Ska dessutom läsa alla texter inför min andra skrivarkurs som har träff måndag och tisdag nästa vecka.

Har jag sagt att jag gillar mitt liv just nu?

image

Borde kanske döpa om bloggen till selfiebloggen, lite överdos av halvbra selfies här på sistone.