Klädpanik

I motsats till flesta andra går jag inte till något kontor varje dag. Det betyder att jag hänger mycket hemma i sunkiga och bekväma kläder och sminkar mig ungefär en gång i veckan. En följd av det här är att jag alltid får en smärre klädpanik och stress inför evenemang och tillställningar där man förväntas klä sig snyggt. Morgondagens bokmässa är en sådan. Med tanke på att det är praktiska skor som alla förespråkar kan jag tänka mig att det kanske inte spelar så stor roll vad jag har på mig, men jag hade ändå lust att hitta nåt praktiskt, snyggt och bekvämt. Egentligen skulle jag bara köpa nya strumpbyxor, men en skön klänning hängde med.

bokmässeoutfitHär en sneakpeak på morgondagens outfit. Kanske jag klarar av att bjuda på en helbild senare. Får se vad allt annat jag lyckas packa med mig. Lär inte behöva så mycket under tre dagar och åker bara med handbagage så det gäller att begränsa sig.

Mest funderar jag på om muminklänningen ska få hänga med, men visst skulle den passa fint på bokmässan eller hur? Ska naturligtvis också ha mina bokörhängen. Allt för att platsa in bland alla bokälskare!