Vad vill ni läsa om?

Tycker det är kul att jag fått bloggen i gång mer regelbundet, men hör gärna åsikter av er – vad vill ni att jag ska skriva om? Just nu är det en mix av tankar om mina skrivprojekt och lite reseblogg på grund av alla mina resor, men efter Göteborg tänker jag stanna på finländsk mark ett tag så då blir det antagligen betoning på skrivrelaterade funderingar. Men finns det nåt annat ni vill att jag skriva om? Eller har ni någon önskerubrik? Mycket roligare om bloggen är mer dialog än monolog. Och ni som ofta kikar in men inte kommenterar får gärna slänga in ett hej i kommentarsfältet!

Avrundar med ett skrivtips jag ramlade över i dag. Om det här med rösten och tonen i berättelsen. Tror det är något många nybörjare kämpar med – hur man ska hitta rätt melodi för det man vill säga. Det är väl ungefär det jag är ute efter med bloggen också!

wienslottSå här fint var det i Wien i lördags. Tror däremot inte att jag hinner med någon sightseeing i Göteborg, där blir det nog fokus på böcker och att bonga författare i vimlet.