Trött och lycklig

Det har varit tre inspirerande, utmanande och intressanta dagar i Göteborg. Nu är jag riktigt slut som människa, sitter på flygplatsen och ser fram emot att hoppa på planet och komma hem. Har svårt att formulera alla tankar som nu forsar omkring i kroppen, men jag är glad över alla upplevelser och alla människor jag haft chansen att träffa och växla några ord med. Eftersom jag inte riktigt hittar orden nu får ni nöja er med en bildkavalkad från idag.

image

Amerikanska Laini Taylor var en ny bekantskap, men otroligt inspirerande. Vill absolut läsa nåt av henne!

image

Den ultimata feministiska diskussionen. Tove Folkesson, Ebba Witt-Brattström, Märta Tikkanen och Ulrika Knutson. Blev bland annat en påminnelse om att någon måste våga vara den första som sätter bollen i rullning. Annars sker det ingen förändring.

image

Clara Henry hade antagligen mässans längsta signeringskö. De som stod i kön fick vatten för att orka hänga kvar.

image

Finlandssvenska Johanna Holmström pratade om sin thriller Hush baby. Pratade en stund med Johanna efter uppträdandet, hon var jättetrevlig och sympatisk!

Nu ser jag fram emot alla kommande mässor jag förhoppningsvis får besöka!