Fotokurs del två

Igår hade vi del två i vår fotokurs med Lisen, Erik och Jon. Jag kände mig fortfarande rätt slö från Göteborg, men vad är väl bättre än söndagshäng med kompisar? Först gick vi igenom våra bilder från första gången, sedan snackade Jon lite om teori och så fick vi nästan bråttom ut så att vi skulle hinna fotografera innan det skulle bli mörkt. Här är några av mina bilder från i går.

Jons kommentar om bilden: Hade du nån idé här? Jag: Där inne fanns en kopieringsmaskin. (Solklar bildidé eller hur?!)

Vad tycker ni? Själv gillar jag speglingen med huset. När vi var klara med fotograferandet lagade vi tortillas och kollade igenom våra bilder. Riktigt kul och jag lärde mig mycket! Praktiskt med fotoduktig sambo. Kvällens roligaste bild var ändå en bild som Erik tog på mig när vi fotograferade pumpan som råkade finnas där och vi blev helt löjligt ivriga över – perfekt fotoobjekt, haha.

12059669_10153229152756985_81165531_oAllt för konsten!