Inget NaNoWriMo i år

Fick idag ett mejl om att NaNoWriMo-sidan för 2015 nu är igång. Ni vet inte hur mycket jag vill delta, men jag har helt enkelt inte tid och det gör mig så ledsen. Fastän fjolårets deltagande hör till det mest galna jag gjort så kan jag ju inte tycka att det var dåligt med tanke på att jag i slutet av månaden hade ett råmanus i handen (eller okej, på datorn). I år ska jag i stället försöka köra något sorts redigeringsnano. I slutet av oktober eller i början av november tänkte jag nämligen skicka ettan till förlag och då har jag tid att koncentrera mig på tvåan som jag då alltså skrev under nano ifjol. Skulle vara så kul att slänga mig över ett helt nytt projekt, men det finns det inte plats för just nu. Jag får väl vänta till nästa år i stället, snyft!

Men ska du delta i nano? Om du ens överväger – gör det! Ett galet projekt som i sämsta fall resulterar i lite (vs mycket) text. Det går ju inte att förlora hur man än gör. Och som hett tips: det kan vara bra att ha någorlunda klart för dig vad manuset ska handla om så fastnar du inte lika lätt.

Skärmavbild 2014-11-19 kl. 17.11.24Så här såg min kurva ut ifjol. Kan fortfarande känna pressen av att producera så mycket text varje dag, men kommer aldrig att glömma känslan den 30 november!

P.S. Snälla nån delta så får jag följa med processen!