Mina örhängen på mässan

I dag startade alltså Helsingfors bokmässa och i samband med den ordnas en mat- och vinmässa. Medan jag drömmer om att bli publicerad författare så kan jag åtminstone njuta av att mina örhängen säljs på mässan. Efter att jag i dag intervjuat Anna Lindholm om Projekt Ines (mer om det senare) rusade jag i väg till Decanters monter för att spana in mina örhängen. Fattar inte ännu heller att de faktiskt hänger där till salu. Kolla nu så fint! pinionsmässa

Och i går när jag gick in på Malins webbshop för att beställa lite matinspiration så vad såg jag där om inte mina örhängen? Visste inte att hon laddat upp dem på webben så blev väldigt glad och överraskad. Så ni som inte rör er på bokmässan kan passa på att beställa örhängen i samband med chiafrön eller kanske ett gott te? (Och nej det här är inget samarbete utöver det att Malin säljer mina örhängen i sin shop. Allt annat fint säger jag bara för att Malin gör ett fantastiskt jobb!)

Skärmavbild 2015-10-21 kl. 19.45.13

Dessutom hade Malin skrivit en så himla fin beskrivning av örhängena. Jag blir så glad för att folk gillar dem. Jag kommer knappast att bli rik på dem om vi ska mäta det i pengar, men jag blir rik av alla fina ord och hejarop.