Alla dessa tankar och beslut

Förra veckan blev det klart att jag och mina örhängen kommer att vara med på en julmarknad i Helsingfors. Karin hade tidigare frågat mig om jag kunde vara med på Spinneriets julmarknad och det ville jag så klart. Ska bli så roligt att se hur många som vill köpa örhängen som julklappar (lovar supererbjudande förresten!). Allt det här har fått mig att fundera på paketeringen. Själv älskar jag snygga paket och funderar nu på att beställa små papperspåsar som jag kan packa in örhängena i. Nu är den stora frågan HUR de här påsarna ska se ut. Ska jag ha Pinions logga? Nån text i stil med "for happy times" eller vad?

Jag blev också sugen på att trycka upp kort med den här bilden som vi tog i går. Kanske det är nån som går förbi mitt stånd, gillar örhängena men inte vill köpa just då. Då funkar ett kort rätt bra. Tycker dessutom att bilden är så sympatisk!

Så summa summarum – jag vill göra något, men jag vet inte vad. Ibland är det tungt att jag är chefen i det här företaget. Så snälla hjälp mig! Hur tycker du snygga paket ser ut? Jag tänker mig nåt i den här stilen eller den här.