Antagen till litterärt skapande!

I dag fick jag höstens bästa nyhet – jag har blivit antagen till författarutbildningen litterärt skapande! Ni förstår inte hur glad och ärad jag känner mig just nu. Skulle kunna förpesta det här inlägget med utropstecken men försöker låta bli.

Gladast är jag för erkännandet. De som har hand om utbildningen tror på mig och mitt skrivande och ser potential.  De vill hjälpa mig att utvecklas och bli en bättre skribent och jag är mer än redo att få all den hjälp jag erbjuds.

Programmet är tvåårigt och startar redan sista helgen i januari. Det blir tre träffar på våren och tre på hösten. Utöver det så ingår tre (!!) handledarträffar. Alltså vilken lyx! Jag ser så himla mycket fram emot det här. Att få ett skrivsammanhang och nya skrivkompisar (vill veta NU vem annan som ska gå kursen, sign. lätt nyfiken). Mest ser jag ändå fram emot att få skriva och bli bättre på det. Ojoj, jag är så taggad!

IMG_20150827_122755I augusti när jag postade brevet var det fortfarande en dröm. Nu är det verklighet!