Författarpodden

Jag har skrivit om Författarpodden också tidigare och tänkte att det var dags att lyfta upp den igen. I dag när jag körde till Långvik för att göra en intervju för Hbl lyssnade jag på det senaste avsnittet som handlar om följebrev och den perfekta pitchen.

Det avsnittet är faktiskt det bästa på länge. Ärligt och modigt (de läser bland annat upp snuttar från egna följebrev) och jag tycker att Frida Skybäck och Agnes Hellström lyfter fram flera intressanta poänger. Det bästa med poddar är ju då när man själv tvingas utmana sina tankebanor eller får en idé (tycker alltså jag).

För ett tag sedan lovade jag tipsa Peppe om mina favoritavsnitt av Författarpodden. Utöver det senaste avsnittet som gav mig mycket att tänka på tycker jag att bland annat avsnitten om redigering och författaren vs förlagen är väldigt intressanta.

författarpodden

Men jag har naturligtvis hört alla avsnitt och är väldigt glad över att Agnes och Frida orkar göra den här podden. Tror det är många andra författaraspiranter och författare som har glädje av den. Så tack för podden!

Vilka poddar brukar du lyssna på? Vilka skulle du rekommendera för mig? Finns det nån podd som du saknar?