Sömnlös skribent

Jag vet inte vem som tagit min sömn och vad hen gör med den men två kvällar i rad har jag legat sömnlös. Tidigare i höst skrev jag om karaktärer som inte ville lämna mig i fred. Ofta är det så och jag kanske skriver nån snabb anteckningen på mobilen, men inte mer än så. I går kväll gjorde jag ändå nåt av sömnlösheten.

Jag skrev.

En dikt bubblade ur mig och jag kunde inte sluta. Det blev flera dikter, många ord. Idag är jag rätt trött. Nej väldigt trött, sneglar bara på klockan och vill sova. Men jag tror faktiskt att jag hellre ligger sömnlös med ord än är vaken utan. Däremot hoppas jag verkligen att jag får sömn i kväll, för jag behöver det.

Hur ofta kan du inte sova på grund av att texten, eller något annat, bara måste komma ut?

hatthattDen här finklädda herremannen från i söndags får illustrera dagens inlägg. Jag har nämligen hört att man ska ha bilder på sin blogg.