En bra dag

Nu kör jag ett klassiskt "vad gjorde jag i dag"-inlägg. Imorse började jag dagen med att intervjua statsvetaren Åsa von Schoultz. Hon är alltid lika smart och säger kloka saker fastän jag ställer fumliga och råddiga frågor. Resultatet får ni läsa nästa vecka på Addeto. Dagens tema var "vad är det egentligen som händer i politiken i Sverige och Finland?". Känns som att allt är ganska upp och ner.

Senare på dagen gjorde jag en intervju om resmål i Spanien för en artikel om resemässan. Efter det köpte jag en ny och fin stavmixer till hushållet. Min gamla sa upp kontraktet mitt i mixandet av soppa i förrgår. Men nu har jag en supermaskin som har livstidsgaranti. Mycket nöjd, lite fattigare.

Efter det skrev jag ut Spanien-intervjun på mobilen (!!) – kände mig väldigt 2015. Jag väntade nämligen på att Malin skulle bli klar med sitt program. Vi bestämde en ex tempore-dejt igår när vi chattade på Facebook och det visade sig att Malin skulle vara i Helsingfors idag. Var så roligt att få prata skrivande och framför allt få höra mer om Litterärt skapande som Malin ju gick nu senast. Dessutom är Malin en genomsympatisk person.

Sedan åt jag vegeburgare på Friends & Burgers med sambon, det fick klart godkänt! Mitt i en tugga fick jag ett meddelande av Catja som undrade om jag hade lust att gå på en promenad så jag avrundade dagen med en över 9 kilometer skvallerrunda. Väldigt meditativt och bra på alla sätt.

Nu håller dagen på att ta slut och det är dags att blicka mot morgondagen. En massa roligheter står på programmet. Som frissa, kompisdejt med Frida och så Minnas födelsedagsmiddag på kvällen. Väldigt väldigt bra dag på kommande alltså.

Så, nu är jag klar med uppräkningarna. Gillar ni förresten såna här inlägg eller ska jag hålla mig till skrivandet om skrivandet? H: osäker bloggare

2015-12-03 22.23.34-1.jpgI dag fick jag också min kalender för nästa år. Gillar verkligen mottot på pärmen!