Hej bloggen

Efter min superdag på torsdag har program avlöst program och jag har träffat mer människor de senaste dagarna än normalt på två veckor. Så jag börjar vara lite slut i skallen, speciellt efter att ha gjort två intervjuer i dag. Därför har jag inte heller haft många extra minuter att lägga på bloggen – därav tystnad.

Huvudet är fullt av bloggidéer men jag kommer mig inte riktigt för att blogga. Dessutom har jag ett jätteroligt nytt projekt på gång som jag kommer att berätta mer om riktigt snart. Kanske nån som följer mig på Instagram (där heter jag kuggekugge) redan har gissat vad det handlar om.

Funderar också på att ha en tävling här på bloggen – visst skulle det väl vara dags att lotta ut lite skumpaörhängen inför jul och nyår. Vad tycker du? Deltar du om jag har tävling?

il_570xn-856740787_jwkq