Jul- och nyårstävling!

I går hade jag örhängesfabrik här hemma så jag tänkte att jag kickar igång en tävling. Du har alltså chansen att vinna ett par skumpa/korkörhängen enligt eget smak och tycke. Det kan bland annat se ut så här:

Det enda du behöver göra är att kommentera det här blogginlägget och berätta hur du ska fira jul och/eller nyår och om du skulle vilja ha örhängena själv eller ge dem till en kompis i julklapp.

korkarokortI går bredde jag ut en massa korkar på golvet för att hitta snygga och fina. I går fick jag också mina nya reklamkort på posten. Visst är de fina?

Själv ska jag fira jul på lande som vanligt och för första gången på länge ska jag INTE jobba. Känns som att jag kommer att ha oceaner av tid, väldigt märklig känsla. På nyår blir det däremot kärlek, sång och dans på Biancas och Johans bröllop. Väldigt taggad på det!

Så skynda er att kommentera, tävlingen avslutas på söndag den 13 december klockan 23.59. Blir ni riktigt många som tävlar lottar jag ut fler än ett par örhängen. Det gäller ju att vara givmild så här i juletider!

Vill du inte tävla ska du passa på att beställa ett par örhängen av mig – just nu har jag julerbjudande: två par för 20 euro + 1 euro postkostnad! Mejla mig på michaela@pinions.fi så fixar vi det! Eller så går du på Spinneriets julmarknad på lördag!