Spinneriets julmarknad

I dag ska du absolut ta dig till Spinneriets julmarknad i Ekenäs. Förutom mina örhängen kan du köpa böcker, konstverk, ljusslingor och mycket annat fint. Du kommer garanterat att hitta massvis med grejer till dig själv eller julklappar till nära och kära.

pinions julmarknad

Tyvärr kommer jag inte att finnas där för att jag är upptagen med Biancas möhippa hela dagen (åh, så kul!). Däremot kommer jag att finnas på Teurastamos julmarknad nästa veckoslut (19–20 december). På båda julmarknaderna kan du köpa mina örhängen för superpris – 2 par för 20 euro. Om du inte kan gå på nåndera marknaden kan du också mejla mig på michaela@pinions.fi så fixar vi det! Då tillkommer en euro frakt och du får fakturan per mejl.

örhängenhabitare

Glöm inte heller att delta i tävlingen. Just nu har du rätt bra chanser att vinna, så in och kommentera! Hoppas du får en lika rolig lördag som jag!