Projekt framgång – en podd!

Nu kommer jag med en nyhet som jag hållit hemlig rätt länge (det känns som eeeevighet) – nämligen att jag startar en podd med Malin! Idén föddes av en diskussion på Instagram, efter det följde intensiva diskussioner på Facebookchatten och om en dryg vecka är det dags för vårt första avsnitt där vi presenterar oss själva.

projektframgång

Podden heter alltså Projekt framgång och handlar om hur vi som unga kvinnliga företagare tacklar olika utmaningar vi stöter på och hur vi siktar mot framgång. Podden utgår alltså från oss och våra erfarenheter men vi hoppas att vi kan inspirera andra unga företagare och kreativa människor att följa sina drömmar.

Redan nu kan du höra vår jingel antingen på SoundCloud eller iTunes, om du klickar på följa/prenumerera kommer du garanterat inte att missa det första avsnittet när det släpps (28.12). Känner du förresten igen rösten i vår jingel?

[soundcloud url="https://api.soundcloud.com/tracks/237953026" params="auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true" width="100%" height="450" iframe="true" /]

Har länge varit nyfiken på att göra en podd, men det krävdes en bra idé för att det skulle vara nån poäng med det. Malin och jag har massvis med idéer och tar gärna emot förslag om vad vi kunde snacka om. Det blir alltså mycket kreativitet, inspiration, karriär, hur en som kvinna ska ta sig fram i gubbdjungeln och mycket mycket mer.

Projekt framgång är en podcast om drivet, målsättningarna och drömmarna. Om hur vi, Malin och Kugge, som unga kvinnor leder våra företag och vilka utmaningar vi stöter på. Vi två är inte heller rädda för att säga hur långt vi vill nå och vi försöker reda ut hur man egentligen ska göra? Hur mycket måste man jobba för att bli framgångsrik?

Ska du lyssna? Om ja, kan du börja med att gilla oss på Facebook!