Försäljarn

God morgon, god morgon! Nu är det dags för dag två på Teurastamos julmarknad. Gårdagen gick verkligen över förväntan för min del! Jag har aldrig tidigare sålt egna produkter på någon marknad, så det var en kul upplevelse. Det var många som köpte och ännu fler som stod en stund och kollade eller som bara log när de gick förbi. Tänk att det att några rycker på munnen kan göra mig så himla glad?

teurastamo

Efter 6 timmars försäljning, snack och leenden var jag rätt mör. Som tur är fick jag åka hem till Ina där det var dags för sushigängets traditionella julsushi – i år hade vi bland annat en susijulgran (som naturligtvis inte blev speciellt långlivad). Efter sushin spelade vi Rappakalja och jag skrattade så att tårarna rann. Fastän jag är lite trött nu ska det bli kul att stå en dag till på marknaden. Hoppas det är många som vill köpa också idag!

sushijulgran

Vad har du gjort under helgen? Och har du inget att göra idag men är i Helsingfors ska du absolut ta dig till Teurastamo! Finns massvis med fina grejer!